Dorpstraat 50, Oostkapelle

Welkom bij bakkerij Vader & koffiehuis "de Verwennerij"


Bakkerij Vader is een ambachtelijke bakkerij waar elke dag met liefde en zorg ovenvers brood en heerlijk banket wordt bereid. 

Van maandag tot en met zaterdag staan onze medewerkers voor u klaar om u van de heerlijkste broden, de lekkerste taarten en hartige en zoete lekkernijen te voorzien. U kunt ook bij ons terecht in de Verwennerij voor ontbijt, lunch, koffie met gebak en in de zomer ambachtelijk ijs. Heeft u vragen over allergenen mail ons dan op bakker@bakkerijvader.nl.

In de winkel bevindt zich ook de "Verwennerij" waar u kunt genieten van een ontbijt, lunch of koffie met gebak en een ambachtelijk ijsje (seizoen)

Uiteraard volgen wij de richtlijnen van het RIVM. In onze winkel mogen er maximaal 6 klanten tegelijk aanwezig zijn, hierdoor kunnen wij minder klanten tegelijk helpen. Wij vragen u hiervoor uw begrip, en vragen u voor u de winkel in komt een mandje te pakken. U kunt ons helpen door vooraf te bestellen. Dit kunt u ook via deze website doen. Wilt u zelf de drukte vermijden? Meestal is het in de middag rustiger. 

Luistert u alstublieft naar de aanwijzingen van onze medewerkers.

Hou 1,5 meter afstand van elkaar.

Bezoek ook eens onze FACEBOOK 
 
 
Map